Informatie- en sponsorbijeenkomst 30 November 2017

Donderdag 30 November organiseren wij een informatie- en sponsorbijeenkomst over Integrarte, de meisjesvoetbalschool in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá die we met een enthousiaste groep vrijwilligers vanuit Nederland steunen. Meisjesvoetbal is de snelst groeiende sport ter wereld, maar in Colombia dient het meer dan een sportief doel alleen. Door middel van voetbal versterkt Integrarte de positie en de weerbaarheid van meisjes en jonge vrouwen in een machosamenleving. In een dagelijkse realiteit van armoede en geweld is de voetbalschool hun way out; het geeft ze een ‘surrogaatfamilie’, zelfvertrouwen en ze leren vaardigheden die helpen beslissingen te nemen die van invloed zijn op hun volledige leven.
Als ‘padrinos’ geven we een presentatie over Colombia en het project. We zullen vertellen over het recente bezoek aan Colombia en stellen de nieuwe ambassadeur van Integrarte voor: Lisa van der Most, bekend van Ajax dames 1, het Nederlands elftal en aanjaagster van het vrouwenvoetbal in Nederland én Colombiaanse. Natuurlijk hoor je van ons hoe je zelf kunt bijdragen aan dit unieke initiatief.
Wil je hierbij aanwezig zijn, neem dan contact op met met Stephanie Bakker (06-52031092) of Marjolein van Velzen (06-44114119).